Terms & Conditions

TERMENI ȘI CONDIȚII

VĂ RUGĂM CITIȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE sau DE A REALIZA O ACHIZIȚIE. Toți utilizatorii acestui site sunt de acord că accesul, utilizarea acestui site și achiziționarea de produse de pe acest site sunt supuse următorilor termeni și condiții și a altor legi aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site și să nu cumpărați mărfuri de la acesta.

MARCĂ

Toate mărcile comerciale, mărcile de serviciu și denumirile comerciale ale LC GRAPHIC DESIGN SRL utilizate pe acest site sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale LC GRAPHIC DESIGN SRL. Toate celelalte mărci comerciale, mărci de serviciu și nume comerciale, înregistrate sau neînregistrate, sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Utilizarea site-ului luisacatuna.com și a site-urilor sale afiliate nu implică permisiunea de a utiliza aceste mărci, mărci de serviciu și nume comerciale, înregistrate sau neînregistrate, fără permisiunea expresă în acest sens.


DECLARAȚIE DE GARANȚIE

Acest site și materialele și produsele de pe acest site sunt furnizate numai cu garanție expresă. LC GRAPHIC DESIGN nu garantează că funcțiile conținute pe site vor fi neîntrerupte sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că site-ul sau serverul care pune la dispoziție site-ul este lipsit de viruși sau alte componente dăunătoare. LC GRAPHIC DESIGN  nu garantează utilizarea materialelor de pe acest site din punct de vedere al corectitudinii, exactității, adecvării, utilității, oportunității, fiabilității sau în alt mod. Unele state nu permit limitări sau excluderi ale garanțiilor, deci limitele de mai sus s-ar putea să nu se aplice dvs.

LIMITARE A RĂSPUNDERII

Compania LC GRAPHIC DESIGN SRL nu va fi răspunzătoare pentru daune sau consecințe speciale care rezultă din utilizarea sau necesitatea utilizării materialelor de pe acest site sau a performanțelor produselor fără ca LC GRAPHIC DESIGN SRLL să fie notificată cu privire la aceste daune.


EROARE TIPOGRAFICE

Dacă un produs LC GRAPHIC DESIGN SRL este listat greșit la un preț incorect, LC GRAPHIC DESIGN SRL își rezervă dreptul de a refuza sau anula orice comandă plasată pentru produsul listat la un preț incorect. LC GRAPHIC DESIGN SRL își rezervă dreptul de a refuza sau anula orice astfel de comenzi, indiferent dacă comanda a fost confirmată sau nu, iar cardul dvs. de credit a fost debitat. Dacă cardul dvs. de credit a fost deja plătit pentru cumpărare și comanda dvs. este anulată, LC GRAPHIC DESIGN SRL va emite suma plătită cardului dvs. de credit pentru valoarea unui preț incorect.

TERMEN -  REZILIEREA

Acești termeni și condiții se aplică dacă vizitați site-ul și / sau completați procesul de înregistrare sau achiziție. Acești termeni și condiții sau orice parte a acestora pot fi reziliați de către LC GRAPHIC DESIGN SRL fără o notificare în orice moment, din orice motiv.

COMUNICARE CU CLIENTI

LC GRAPHIC DESIGN vă poate trimite notificări sau alte comunicări prin e-mail, notificare generală pe site sau altă metodă de încredere la adresa pe care ați furnizat-o către LC GRAPHIC DESIGN. În plus, dacă furnizați numărul dvs. de telefon și înregistrarea alertelor mobile, LC GRAPHIC DESIGN vă poate furniza astfel de anunțuri și alte comunicații prin intermediul dispozitivului dvs. mobil. Se aplică tarifele și tarifele obișnuite ale transportatorului și transportatorului. Site-ul conține servicii și funcții disponibile pentru sau prin intermediul anumitor dispozitive mobile. Nu vă garantăm că niciunul sau toate serviciile vor funcționa sau vor fi accesibile prin toți operatorii de transport sau dispozitivele.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Hărțuirea în orice fel sau formă pe site, inclusiv prin e-mail, chat, postarea de comentarii sau folosirea unui limbaj obscen sau abuziv este strict interzisă. Distribuirea altor persoane, inclusiv a unui angajat LC GRAPHIC DESIGN SRL sau a unui alt angajat, gazdă sau reprezentant autorizat, precum și alți membri sau vizitatori ai site-ului este interzisă. Nu aveți posibilitatea să încărcați, să distribuiți sau să publicați altfel prin intermediul site-ului, niciun conținut nelocuitor, defăimător, obscen, amenințător, invaziv de orice fel de publicitate sau confidențialitate, abuziv, ilegal sau nedorit, care poate constitui sau încuraja o infracțiune, drepturile ale oricărei părți sau care ar putea da naștere la răspundere sau la încălcarea oricărei legi. Nu puteți încărca conținut comercial pe site sau utilizați site-ul pentru a cere altor persoane să se alăture sau să devină membri ai oricărei alte organizații comerciale sau alte organizații.

CONTUL TĂU

Pentru a accesa anumite porțiuni ale site-ului nostru, vi se poate solicita să deschideți un cont. Pentru a crea un cont, vi se va solicita să vă furnizați numele, adresa de e-mail și parola. Sunteți de acord să ne oferiți informații exacte și complete pentru contul dvs. și să le actualizăm prompt dacă se schimbă. Vom păstra informațiile contului dvs. în conformitate cu termenii politicii noastre de confidențialitate. Sunteți singurul responsabil pentru menținerea confidențialității parolei și a altor informații de conectare pentru contul dvs. și orice activitate din contul dvs. Sunteți de acord să ne informați imediat despre orice utilizare neautorizată a contului sau a parolei dvs. sau a oricărei alte încălcări ale securității. Sunteți de acord că în orice moment nu veți folosi contul sau parola pentru nimeni.

Prin configurarea unui cont pe site-ul nostru, luați în considerare faptul că aveți cel puțin paisprezece (14) ani. Copiii sub 14 ani pot crea un cont pe acest site doar cu acordul părinților. Un părinte care creează un cont pentru copiii săi sub 14 ani este de acord să respecte acești Termeni și condiții în numele său și al copiilor săi minori că este părintele sau tutorele legal și este autorizat să utilizeze cont. De asemenea, sunteți de acord că sunteți singurul responsabil pentru toate activitățile desfășurate prin contul dvs. și sunteți responsabil pentru a vă asigura că dvs. și / sau copilul dvs. sunteți conștienți, înțelegeți și respectați acești Termeni și condiții și orice alte și toate celelalte reguli, Politici, reclame și / sau acorduri.


DIVERSE

Utilizarea acestui site va fi guvernată de toate legile aplicabile din România.

Stay connected with our newsletter