Privacy policy

Regulamentul general al UE privind protecția datelor nr. 2016/279 (GDPR) care a fost agreată de Parlamentul European și de Consiliu în 27 aprilie 2016, a adus modificări cu privire la procurarea informațiilor personale.

Vă informăm că prelucrarea înseamnă orice operațiune sau ansamblu de operații care se efectuează cu date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal, indiferent dacă sunt sau nu prin mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, regăsirea, consultare, utilizare, dezvăluire prin transmitere, diseminare sau punerea la dispoziție, aliniere sau combinație, restricție, ștergere sau distrugere.

Vă informăm că LC GRAPHIC DESIGN SRL, cu sediul în România și care face obiectul sistemului juridic român, prelucrează prin luisacatuna.com următoarele date personale:

  • Nume
  • Numele de familie
  • Adresa de email
  • Număr de telefon / fax
  • Adresa de domiciliu / expediere (numele străzii, numărul ap., Oraș, țară, stat, cod poștal)
  • Informații despre cardul de credit
  • Heatmap - în cazul în care utilizatorii fac clic pe site-ul web
  • Înregistrări - cu privire la activitatea utilizatorilor de pe site-ul nostru web
  • Dispozitiv - Tipul de dispozitiv folosit pentru a accesa site-ul nostru web

Datele dvs. personale sunt prelucrate în următoarele scopuri:

1.Prenume și prenume

 a) facturare (date necesare pentru factură), în conformitate cu obligația legală reglementată de art. 319 (6) și (20) din Codul fiscal român; b) livrarea bunurilor cumpărate, în condițiile obligației contractuale de a vinde și livra bunurile achiziționate online.

 2. Adresa de e-mail

 a) luarea legăturii cu dvs. la achiziția online, data aproximativă a livrării sau anularea comenzii, precum și răspunsul la reclamațiile dvs. sau alte observații diferite pe care le puteți avea cu privire la comandă;

b) trimiterea de buletine informative despre vânzări, oferte sau alte articole existente pe site-ul web.

3. Număr de telefon / fax

 a) în interesul dvs., în scopul confirmării comenzii pe care ați plasat-o și a vă contacta doar în circumstanțele necesare cu privire la comandă (dacă nu este nimeni care să livreze comanda la adresa de expediere, informații suplimentare pe adresa de expediere sau ora de livrare etc.)

4. Adresa de domiciliu / expediere

 a) livrarea bunurilor cumpărate, în conformitate cu obligația contractuală de a vinde și livra bunurile achiziționate online.

b) facturare (date necesare pentru factură), în conformitate cu obligația legală reglementată de art. 319 (6) și (20) din Codul fiscal român;

5. Informații despre cardul de credit

 a) plata, în baza contractului dvs., în ordinea plății pentru mărfurile cumpărate.

6. Heatmap

 a) pentru a vă înțelege pe dvs. și nevoile dvs., astfel încât să vă putem oferi informații valoroase cu privire la produsele noastre.

7. Înregistrări

 a) pentru a crea un site web mai bun, personalizat pe nevoile dvs. și pentru a vă oferi informații valoroase cu privire la produsele noastre.

8. Dispozitiv

 a) pentru a vă putea trimite e-mailuri și oferte personalizate pe dispozitivul pe care îl utilizați mai ales.

 Colectăm date pentru a înțelege mai bine clienții noștri. Folosim unele dintre date pentru a crea audiențe personalizate pe Facebook și pentru a crea look-uri care să ne ajute să facem publicitate. Nu vindem datele și nu le trimitem altcuiva.

Dacă ne furnizați informațiile despre cardul dvs. de credit, informațiile sunt criptate folosind tehnologia securizată a stratului de soclu (SSL) și stocate cu o criptare AES-256, în conformitate cu reglementările GDPR menționate la art. 31 (1) lt. A). 

Scopul final al procesării informațiilor dvs. personale este marketingul direct, pentru ca noi să vă putem trimite oferte și reduceri personalizate.

Pentru informații suplimentare puteți consulta declarația Politicii de confidențialitate publicată pe site-ul web. 

Vă informăm că perioada de păstrare a datelor este până la ștergerea publicului personalizat. Curățăm baza noastră de date la fiecare șase luni și, în consecință, informațiile personale ale utilizatorilor care nu deschid niciunul dintre e-mailurile noastre în perioada de șase luni sunt șterse automat. Nu arhivăm sau nu stocăm niciunul dintre datele dvs. personale, dar folosim platforme precum Facebook, Shopify, Etsy, Klaviyo, eBay și Amazon, Emag care au luat măsuri de securitate pentru a vă proteja datele. Vă recomandăm să citiți declarațiile lor de confidențialitate.

Vă informăm că aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru ca noi să vă contactăm sau pentru prelucrarea continuă a datelor dvs. personale, oricând, contactându-ne la adresa contact@luisacatuna.com. Cu toate acestea, retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia. Din momentul în care vă retrageți consimțământul, vom șterge toate datele dvs. personale și nu le mai prelucrăm. 

Asigurăm confidențialitatea datelor dvs. și faptul că aceste date nu vor fi procesate sau distribuite din alte motive pe care cele menționate mai sus sau incluse în declarația de politici publicată pe site-ul web.

 

Dacă nu sunteți de acord cu unul sau mai multe scopuri pentru prelucrarea menționate mai sus sau dacă aveți vreo observație cu privire la Politica de protecție a datelor, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@luisacatuna.com

Stay connected with our newsletter