Shipping

Livrare in Romania

Produsul va fi livrat Clientului printr-o firma de curierat - prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Taxa de livrare in Romania:

- 25 RON

Te rugam sa tii cont de faptul ca Societatea de curierat rapid livreaza coletele continand produsele comandate de către tine intre orele 09:00 si 16:00, de aceea te rugam sa ne indici o adresa de livrare valida, unde poate curierul sa te gaseasca in acest interval de timp! In cazul in care Clientul nu se afla la adresa de livrare in momentul livrarii, agentul de curierat rapid lasa o instiintare la acea adresa. Pe instiintare va aparea numarul coletului (numarul de AWB) si numarul de telefon al firmei de curierat. Clientul are la dispozitie 5 zile lucratoare pentru a conveni cu Societatea de curierat rapid asupra unei alte zi pentru livrare. Daca acest lucru nu se realizeaza, agentul de curierat rapid returneaza coletul Societaii. Daca Clientul nu se afla la adresa de livrare si agentul de curierat rapid nu poate lasa nici o instiintare, acesta va incerca livrarea si in urmatoarea zi de lucru. Daca livrarea esueaza si a doua oara, Societatea de curierat rapid returneaza coletul Societatii.

Societatea de curierat rapid isi pastreaza dreptul de a majora costul livrarii pentru acele zone, localitati ce cad in afara ariei sale de livrare, Clientul fiind informat cu privire la acest aspect la momentul confirmarii comenzii de catre Societate.

Societatea se descarca de riscurile șs responsabilitățile asociate produselor Comandate de catre Clienti in momentul predarii acestora catre Client.  

Societatea va asigura ambalarea corespunzstoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la Client. Dreptul de proprietate asupra produselor va fi transferat Clientului doar in momentul efectuarii platii.

Livrarea produselor către Client se va face in decurs de 7-20 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Pentru produsele ce nu pot fi livrate in acest termen, se acorda un termen suplimentar pentru livrare stabilit de comun acord cu Clientul, care nu va depasi 30 de zile. In situatia in care produsele nu pot fi livrate nici in cadrul acestui termen suplimentar, Clientul are dreptul la retragere, renuntand la produsele comandate de la Societate.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prevederile cu privire la metodele de livrare a produselor, respectiv cu privire la cuantumul taxelor de livrare, in mod unilateral, la propria discretie, dar nu inainte de a anunta clientii cu privire la acest aspect, cu minim 2 zile inainte de intrarea in vigoare a oricarei modificari in acest sens.

 Modalitati de plata

1. Plata la curier: plata produsului se face dupa preluarea coletului de catre Client. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta. Societatea atentioneaza Clientii ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Societate sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.

2. Plata online folosind cardul bancar: Se poate efectua plata online cu cardul personal in conditii de siguranta deplina prin intermediul unei legaturi securizate SSL.  Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate în achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicită si nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spațti), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii Clientului.

Stay connected with our newsletter