Return Policy

Daca nu esti 100% satisfacut de produsul cumparat de pe luisacatuna.com, poti sa-l returnezi.

 

ACESTIA SUNT PASII PE CARE TREBUIE SA-I URMEZI:

  • In termen de 14 zile, din momentul in care ai primit produsul prin curier, trebuie sa anunti intentia ta de a returna produsul. Poti face asta, cel mai usor, completand formularul de retur de mai jos. In acest formular, te rog sa nu uiti sa selectezi una din optiunile de retur: schimb produs sau rambursarea sumei de bani.
  • Dupa trimiterea formularului de retur, vei primi pe un suport durabil, respectiv prin e-mail de la noi confirmarea primirii acestui formular si apoi un e-mail in care esti informat de aprobarea sau respingerea cererii tale.
  • Dupa anuntarea intentiei de returnare aveti 14 zile calendaristice in care produsul trebuie sa ajunga la noi.

Daca ai optat pentru rambursul sumei de bani, iti vom trimite suma prin virament bancar.  Banii vor fi vizibili in cont in maxim 14 zile calendaristice de la data la care ne-ai anuntat de returul produselor. Iti vom rambursa banii prin aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita initial, cu exceptia cazului in care ti-ai exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare.

 

RESTRICTII PRIVIND RETURUL PRODUSELOR

Urmatoarele categorii de produse nu vor putea fi returnate:

  • Produse de tip comanda speciala, adica realizate dupa specificatiile tale sau personalizate in mod clar.
  • Elaborarea de design digital, prelucrarea de fisiere continand design digital.
  • Prestari servicii

ATENTIE! Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. In cazul in care NU este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi stare, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu luisacatuna.com)

 

RETURUL PRODUSELOR DEFECTE SAU DETERIORATE

In cazul produselor defecte sau deteriorate, te rugam sa ne trimiti, dupa transmiterea formularului de retur, un email la adresa contact@saltandlight.ro care sa contina imagini concludente cu produsul defect sau deteriorat, impreuna cu o descriere cat mai clara a problemei.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele care au fost degradate de catre tine.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Stay connected with our newsletter